Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de febrer de 2017

11-02-17 CADET MASCULÍ vs HANDBOL SANT QUIRZE


CH Ribes 32 - Handbol Sant Quirze 40

Plantar cara al líder no és fàcil i encapçalar el marcador durant gairebé 20 minuts superant en tres gols al gran equip rival, un èxit en tota regla.
Així va ser: un partit genial dels cadets que, si bé no els va servir per acumular punts, sí va omplir d’optimisme l’equip i l’afició.

Inici del partit amb domini local que va obligar al Sant Quirze a prèmer un pèl més l’accelerador a exigències del joc local. Aquests continuaven apostant fort, però el canvi de marxa del Sant Quirze començava a notar-se. La facilitat d’aquest equip per anar afegint gols al marcador els apropava cada cop més a la victòria. Tot i així, després del 16-22 de la mitja part, el Ribes insistia a rebaixar la diferència i escurçava certa distància. I, sobre tot, es va mantenir en el partit fins al final atacant i defensant al seu millor nivell i aconseguint que el Sant Quirze només se n’anès de 4 gols a falta de 15 minuts pel final. Brillants els locals!
Després, el físic, la potència i la rapidesa d’un equip molt equilibrat en tots sentits va donar al Sant Quirze el control absolut. Resultat final de 32-40 que es rebia amb molt d’orgull per uns nois que van estar molt a l’alçada.
A destacar un Kisku que va tornar a brillar sota els pals després d’infinitat d’aturades inclosos els tres penalts que l’àrbitre va xiular a favor dels contraris. L’Óscar, que com sempre va estar imparable i va anar a per totes, ens va deixar algunes jugades molt i molt aplaudides. Però per a tots en general, jugadors i tècnic, l’enhorabona per la gran feina d’equip que heu aconseguit fer!