Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 4 de febrer de 2017

04-02-2017: IFB vs CANOVELLES + IFB vs CE VendrellL’infantil femení B ha tingut dues cites handbolístiques aquest cap de setmana: per una banda el partit de lliga contra el Canovelles i el partit amistós del Torneig de Sant Pau contra el CE Vendrell.
El partit contra el Canovelles va ser un partit més dels que se suma a les pallisses que està rebent aquest equip en aquesta competició. Però les noies ofereixen bones sensacions a la graderia: moltes ganes i molta persistència que complementen la feina de l’Alexis. La progressió es veu clarament en els resultats obtinguts: el partit d’anada va acabar amb 31 gols de diferencia i el de dissabte amb 26. La diferencia no és significativa, però si us dic que al partit d’anada van entrar 5 gols i dissabte en van entrar 14 ja es veu que el treball en atac comença a donar fruits. Les jugades acaben amb tirs a porteria…entraran o no…però acaben. I és que és tant de treball de punteria com de confiança en elles mateixes. Al final del partit, bones sensacions i pinya al voltant de la Ding que aquesta setmana ha complert els 13.

Diumenge vam jugar un amistós i VA ARRIBAR LA PRIMERA VICTÒRIA de la temporada per l’equip. Així com la competició de Primera no ens ofereix cap possibilitat de victòria, els partits amistosos que s’hi poden anar intercalant ofereixen la possibilitat de trobar rivals anivellats que tinguin els equips en les mateixes circumstàncies que aquest nostre. Diumenge el Torneig de Sant  Pau va oferir aquesta possibilitat i és que les noies, per molta rialla que posin al final dels partits, ho necessitaven.
L’equip es va reforçar amb dues pivots de l’Infantil Femení A, la Lorena i la Marta S, davant la baixa de les habituals del B. El partit va estar lluitat des del minut zero. L’equip va fer una bona feina defensiva com ja ens tenen acostumades i van anar treballant per posar una avantatge i ajustada diferència al marcador. El partit avançava i s’ho anaven creient però la diferència no era tanta com per baixar la guàrdia i el partit ens va mantenir en tensió fins gairebé el final. Resultat de 28-22 i el Torneig de Sant Pau 2017 que es va quedar a casa.
En bon moment ha arribat la primera victòria per tots jugadores, famílies i entrenador. Apunten maneres aquestes noies....