Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 4 de febrer de 2017

04-02-17: H VILANOVA HIPERSIMPLY A vs CADET MASCULÍ


H VILANOVA  HIPERSIMPLY “A” 28 – CH RIBES 30

El cadet sembla que comença a caminar a bon ritme i dissabte es va tornar a endur els dos punts després d’una bonica remuntada.
El derbi, molt renyit: primera part pel Vilanova que arribava més encertat a porteria tot i la bona intenció defensiva del Ribes. Tots dos equips anaven fent, però només els locals van aconseguir desmarcar-se i als 20 minuts s’arribava al moment més crític: 6 gols en contra en el que es temia podia ser un punt sense retorn. Els nostres, però, van fer cas omís al marcador per seguir centrats en el joc i com a premi, el 17-16 de la mitja part.

Després del descans el Ribes no va trigar massa a capgirar el marcador i ja no va cedir més enllà de l’empat. L’empenta de la nostra grada, més activa que mai animant i defensant l’equip, va aportar el toc de confiança que faltava. Amb un alt porcentatge de recuperació de pilota i unes aturades finals força decisives, el  nostre cadet va acabar per imposar-se amb un ajustat però ben treballat resultat de 28-30.
Errors? Sí, llençaments a cegues, algunes pilotes perdudes i una tècnica encara per polir, però també un treball en equip que es va recuperant i amb el que retornen, per fi, les bones sensacions. Manteniu el ritme i la constància i segur que aconseguirem veure més tardes com aquesta. I ara, a afrontar amb fermesa i determinació la visita del líder el proper dissabte. Vinga nois, que tot és possible!!!