Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 29 de gener de 2017

29-01-17: CADET MASCULÍ vs CH SANT FOST

CH RIBES 34 – CH SANT FOST 32

El partit del cadet del diumenge va ser pràcticament una repetició del que va passar a Sant Fost; només el canvi d’escenari i d’hora van marcar la diferència, per la resta el partit va transcòrrer altre cop molt igualat i el guanyador no es va decidir fins al final.
Una certa manca d’actitud durant la primera meitat va impedir marcar inicialment l’avantatge. El partit va oscil.lar a banda i banda per igual i l’empat a 16 al temps de descans va ser just i merescut.

Segona part i millora en l’actuació dels nostres jugadors. La intensitat en defensa treballada durant la setmana finalment va donar els seus fruits i els nois van començar a pressionar i a bloquejar l’atac contrari amb molta més decisió. A partir del minut 10 de la segona part assolien ja permanentment un lleuger avantatge que als 23 minuts  s’incrementava a 4 gols. Jugadors contraris que ens seguien de ben a prop intentant capgirar el partit acompanyats, igual que a l’anada, d’una grada que es feia sentir de valent. Propòsit que no va resultar perque el final arribava amb un 34-32 al marcador que ens donava, per fi, la desitjada victòria. 
Ens quedem sobre tot amb la satisfacció que l’equip ha sabut trobar la forma d’ajustar-se al joc i de mantenir-se en la intenció per acabar tenint la situació sota control.
FELICITATS!!!!