Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 28 de gener de 2017

28-01-17: H RUBÍ vs JUVENIL MASCULÍ


Rubí A 18 - H Ribes Juvenil masculí 20

JUGADORS: Ivan, Marc, Oriol (2), Alex (1), Adrià (3), Raül (5), Adam (1), Pere, Lucas (1), David (1), Roger, Ian, Juan i Albert (6).
Victòria davant el líder en un partit de defenses dures però molt esportiu.
Si el partit d’anada va ser bo i resultat dolent, aquesta vegada ha estar a l’inrevés. La primera part no ha estat bona però la segona si i el resultat també.

Inici molt igualat amb avantatges mínimes pel Rubí i moltes errades en les passades (14 pèrdues en aquesta part). Minut 10 empat a 3, minut 20 empat a 4. Això ens diu com era el partit. Minut 30, 8-7 pel Rubí, temps a zero i 7 metres a favor del Ribes per posar l’empat, però no va ser possible. Descans 8-7.
La segona part va ser igual de dura en defensa per part dels dos equips, però els nostres van estar més fluids en atac. HI ha tres moments claus en aquesta segona part:

  1. La xerrada d’Edu al vestidor abans de començar. El Ribes va sortir amb una altra cara i molt més intensos.
  2. Minut 12, marcador 11-10 i exclusió d’un rival de 4 minuts (per la falta i per protestar). Moment aprofitat pel Ribes per anar-se al marcador fins el 11-14 quan van recuperar el jugador exclòs.
  3. Els canvis defensa-atac fets per l’Edu en aquest moment, per donar més velocitat al joc d’atac.


Tot això, amb una bona defensa, millora en les passades (6 pèrdues) i una gran actuació a la porteria amb un 43% d’aturades. Va fer que mantinguéssim l’avantatge d’un i dos gols fins el final.

Proper partit diumenge a casa davant el SAFA Horta.