Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 22 de gener de 2017

22-01-17: CH BORDILS "BLANC" vs INFANTIL MASCULÍ A

CH Bordils "Blanc" vs Infantil Masculí A (24 a 22)

Aquest diumenge ens ha tocat desplaçar-nos al llunyà i fred Bordils, per a disputar el quart partit de la segona volta.
El resultat final ha estat de 24 a 22. Hem perdut per dos gols en un partit d'infart, molt disputat amb tants minuts amb el marcador a favor com en contra. Malauradament al final el teníem en contra.

En els primers moments del partit ens hem posat per davant i en el minut 5 de partit anàvem 1 a 4. Però el Bordils, després de demanar temps mort, ha sabut recuperar el desavantatge i poc a poc s'ha posat per davant. Al minut 16 el resultat era de 8 a 6, però la lluita constant dels nostres jugadors, que no han donat per perdut en cap moment el partit, ha permès arribar a la fi de la primera part amb el resultat favorable de 10 a 11. A la segona part més del mateix. Els dos equips s'anaven alternant al capdavant del marcador, ara gol amunt i ara gol avall. Al minut 16 el marcador mostrava un empat a 19. Els darrers 10 minuts, una mica per la falta d'encert, una altra mica per la precipitació en alguna jugada i perquè no dir-ho una mica per l'àrbitre, hem perdut el partit. Llàstima, ha estat un bon partit que no mereixíeu perdre!!!!

FELICITAR un partit més als nostres jugadors, que han lluitat de valent. Seguiu així que les recompenses arribaran tard o d'hora. Avui a la grada ens hem sentit una mica xafats, per un sentiment d'haver perdut sense merèixer-ho, però d'altra banda contents de l'espectacle que hem vist. Ens heu fet oblidar el fred durant els 50 minuts de partit!!!!

La propera setmana i després de la Festa Major, ens toca a casa contra l'handbol Ègara. Si jugueu com ho esteu fent en els darrers partits, els hi plantarem cara i no importarà si guanyem o perdem perquè sortirem contents!! Ànims i molta sort!!!