Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 17 de desembre de 2016

17-12-16: EH SANT VICENÇ vs INFANTIL MASCULÍ A


EH Sant Vicenç vs Infantil Masculí A (20 a 26)

Dissabte vàrem disputar el segon partit de la segona volta contra l'EH Sant Vicenç a casa seva. En el partit d'anada, aquí a casa, vàrem perdre per 17 a 21, resultat que ens va deixar un regust amarg ja que a la mitja part anàvem guanyant de 3. Calia doncs lluitar de valent els 50 minuts de partit per tal d'aconseguir la victòria.
El resultat final ha estat de 20 a 26. Ara sí nois, ara sí que heu jugat 50 minuts i heu sabut mantenir l'avantatge!

Des del primer moment ens hem posat per davant en el marcador, gràcies a una bona molt defensa dels nostres jugadors, que posava molt difícil el llançament fàcil al contrincant i a les aturades sota els pals del Mario. La primera part ha acabat amb un 8 a 16 que demostrava la intensitat amb la que els nostres nois havíem jugat i l'encert sota el pals, 16 gols de 20 llançaments. A la segona part patíem una mica per la possible relaxació dels nostres jugadors al tenir un avantatge de 8 gols. I així ha estat a l'inici de la segona part, on el Sant Vicenç se'ns ha acostat una miqueta, però els nostres jugadors no han trigat a reaccionar i han mantingut una defensa forta que no ha permès que el rival se sentís còmode en atac. El nostre encert sota els pals no ha estat tan bo, 10 gols de 22 llançaments, però gràcies altre cop a la defensa i a les aturades del porter hem sabut mantenir una diferència còmode fins a la fi del partit.
Esmentar el bon ambient que hi havia a la "grada", per dir-ho d'alguna manera ja que era una filera de bancs. Les ganes que hi havia a la pista s'han contagiat i els pares han animat de debò i amb alegria i imaginació, gràcies a tots!!!
I per últim i més important em queda FELICITAR als nostres jugadors, que avui s'ho mereixen de debò, avui heu suat de valent i a més heu rebut la recompensa del partit guanyat. Però encara que haguéssiu perdut el més important de tot és l'actitud que heu mostrat avui i que feia dies que volíem veure, en algun partit l'havíem vist alguna estona, però avui ha estat durant tot el partit. Seguiu així!!!! I altre cop felicitats i gràcies per l'espectacle, per fer-nos gaudir de valent!!!

Ara ve la parada de Nadal, tres caps de setmana sense partits i reprenem la lliga el cap de setmana del 15 de gener a casa contra el Sant Martí Voramar, segon classificat. Bones festes i bona entrada d'any a tothom!!!