Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 23 de novembre de 2016

NADAL: CURS DE MONITOR D'HANDBOL


Aquestes properes vacances de Nadal s’aprofitarà per fer a Ribes una edició del curs de Monitor on s’hi podran inscriure jugadors/res a la frontera dels 16 anys o majors.  Aquest curs té validesa Federativa, és a dir, permet a qui el realitzi i disposi de la titulació, tenir la llicència federativa que els permet entrenar en una sèrie de categories i nivell de competició establerts per la FCH, però les assignatures d’aquest curs no es convaliden ni tenen validesa acadèmica en els cursos de la formació oficial.  Concretament, el curs de Monitor permet portar equips des de la categoria infantil fins a juvenil de qualsevol competició excepte a Lliga, i de la categoria sènior les categories més baixes (Lliga Masters, Quarta i Tercera Catalana).

L’empresa que realitza el curs és NITROHANDBALL. Encara no estan obertes les inscripcions. Quan ho estiguin s’hauran de  formalitzar directament a través de la seva web www.nitrohandball.cat  i fer-los el pagament directament a ells seguint les instruccions de la seva web. El curs té un preu de 230,00 €.

Aquest curs de Monitor és l’adaptació al ROPEC (Registre Oficial de professionals de l’Esport) del que abans era el Seminari Bàsic que es va fer a Ribes fa dos anys. El Seminari Bàsic quedarà sense validesa al finalitzar la temporada 2018-2019. Els qui el vau fer podeu convalidar algunes assignatures d’aquest nou format del curs. Per més informació consulteu http://www.nitrohandball.cat/informacio-entrenador-handbol/convalidacions-i-reconeixements-entrenador-handbol/  Una altre via per poder fer d’entrenador d’handbol a les competicions de la Federació és el camí de les Titulacions Oficials. Si és el vostre cas, valoreu si us convé o no fer aquest curs.