Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 26 de novembre de 2016

26-11-16: JUVENIL MASCULÍ vs LA SALLE BONANOVAH Ribes Juvenil masculí 29 – La Salle Bonanova 23

JUGADORS: Ivan, Marc, Oriol (3), Alex (3), Adrià (1), Raül (6), Adam(3), Ian, Pere, Lucas (5),  Roger, Juan i Albert (8).
Ivan i Edu. Son els noms propis d’avui. 
Ivan per les 19 aturades de 31 llançaments. La frase de l’entrenador rival al final del partit ho diu tot “ens passàvem la pilota perquè ningú volia llençar, no sabíem per on fer-ho”.

Edu per la gestió dels jugadors i el tempo del partit i no només avui, en 2 mesos (8 partits) a aconseguit un equip compacte, tècnic i que fa molt bona pinta.

Això no vol dir res de la resta de l’equip, han estat de notable davant un gran i fort equip com La Salle Bonanova, tercer classificat. Equips molt igualats però mes tècnics els jugadors del Ribes. Minut 10, 5-4 a favor. Minut 20, 9-7. Equilibri total. Am petit avantatge dels nostres que han arribat al descans amb 14-12 en el marcador.
Inici de la segona part vibrant 16-14 al minut 4 i llavors col·lapse de La Salle i gran actuació del Ribes, parcial de 7-0 per posar el 23-14 al marcador al minut 15. Aturades d’Ivan de 7 metres, de contraatac, de tot arreu. Màxima diferència. I de cop, la nit. Pèrdues de pilota, errors de llançament, faltes tècniques. Cadascú feia la guerra pel seu compte. Hem passat al 24-21 al minut 22. Parcial de 1-7. Temps mort demanat per l’Edu per tornar a la calma i tornar a jugar en equip. Aconseguit. Fins al final només un equip, el Ribes. Marcador final 29-23 i els passem a la classificació.
Setmana vinent, gran partit contra el Vilanova, segon classificat.