Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 20 de novembre de 2016

19-11-16: CADET MASCULÍ vs CH CERDANYOLA NEGRE


CH RIBES 28 – CH CERDANYOLA NEGRE 24

Dissabte el cadet masculí rebia al Cerdanyola i jugava un partit sense massa a destacar i força ensopit en general. Jugadors que es deixaven portar sense molta convicció.
L’hora tampoc hi jugava a favor: a les 20.45 començava el joc i, malgrat tot, el Ribes va anar sempre per davant. Primera part més compassada i marcador més constant. Descans guanyant de 5 amb un resultat de 15-10.

Segona part més irregular: forts a l’inici, però perdent intensitat i desinflant-se cap al final. Dels 7 gols de màxima avantatge vam passar als 3. Ni la banqueta plena, comptant també amb el Juan i l’Ivan, ni la nostra evident superioritat tècnica es van saber aprofitar. En aquestes circumstàncies el marcador de l’esquerra s’hagués hagut de disparar, però lluny d’això la diferència de gols anava a menys. D’haver pogut guanyar sobradament vam passar a estar pendents del xiulet final que va sonar deixant un resultat de 28-24.
En positiu, destacar i felicitar a l’Óscar, el Said i el Bruno per la intensitat i la constància que van mostrar al llarg del partit. Després, alegria continguda per un joc que no va destacar i, a aquelles hores, res millor que sopar en equip i omplir-se de bones i millors intencions per la propera setmana: Argentona, tercer classificat… A per totes!!!