Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 12 de novembre de 2016

12-11-16: H PARDINYES vs CADET MASCULÍ


HANDBOL LLEIDA-PARDINYES 46 – CH RIBES 36

Partit confús el de dissabte a casa del Lleida amb mal resultat pels nostres cadets. Dos punts perduts en un combinat d’errors, mala sort i un xiulet que trencava contínuament el joc creant força desordre i descontrol.
Fins al minut 13 vam anar avantatjant de 2 gols els locals però a  partir d’aquest moment la truita es va tombar i vam passar a la incòmoda situació d’haver d’anar ja a remolc alternant empat i gols en contra fins al 22-19 de la mitja part.

Després la situació empitjorava: els nois no tenien el seu millor dia, les jugades que habitualment resulten no sortien, els pals es repetien i a poc a poc es va anar perdent el control del partit. Adversa situació que els nostres, però, van anar encaixant bé per seguir mantenint-se ferms en el joc. Intenció i lluita fins al final, sens dubte el més destacat, en un partit en que tot es girava en contra i on les errades van pesar més que de costum. Moltes pilotes perdudes en atac, llençaments imprecissos, intent de jugades coordinades però molts erros individuals que oferien tot un ventall d’oportunitats als locals. Ja cap a l’últim tram concentració de més errades en un caos final que va fer augmentar la diferència de gols quedant el partit sentenciat amb un 46-36 final.

Malgrat tot ens quedem amb el més posititu: l’equip no va tirar la tovallola, no va deixar de lluitar en cap moment tot i tenir el marcador en contra la major part del temps. Ara, assumits els erors i feta la reflexió toca mira endavant, pensar en el proper partit i continuar amb aquest esperit de perseverància. Ànims amunt i a seguir treballant!!