Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 5 de novembre de 2016

05-11-16: H GAVÀ vs INFANTIL FEMENÍ B


Aquesta setmana ha tocat desplaçament a Gavà. Hem anat també aquesta vegada amb pocs efectius, tant sols un recanvi a la banqueta. Però com estem en una fase de generar autoconfiança i de treure la por al xut i a rebre la pilota, doncs jugar tot o gairebé tot el partit és una molt bona teràpia. Els partits comencen amb un joc poc vistós, molts dubtes, lent…però a mesura que va avançant les noies es van “deixant anar”  i es comencen a veure creuaments a les primeres línies i moviments de les pivots…tant evident és el joc ascendent que practiquen que quan sona el xiulet, l’àrbitre els hi talla el rotllo com quan de petites les vas a recollir d’una festa d’aniversari.  


Ja hem arribat a la fase en que tothom (graderia i jugadores) ens prenem els partits com un entrenament amb públic i amb un rival de debò, però ja tots hem entès que el lluminós no ens importa. Cada cop que es treu la pilota del mig camp, comencem de zero una nova jugada, una nova oportunitat de provar allò que no ha sortit en l’anterior atac i igualment en la defensa.

Lo millor d’aquests entrenaments amb públic és veure que elles s’esforcen. Que pateixen aquest esforç (evidentment!) però que no perden el somriure. La propera setmana descans per recuperar forces i reprenem la competició el cap del setmana del 19 de novembre a casa contra el Terrassa.