Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 29 d’octubre de 2016

29-10-16: H SANT QUIRZE vs CADET MASCULÍ


HANDBOL SANT QUIRZE B 37 – CH RIBES 32

Complicada jornada dissabte pel cadet que es disputava els dos punts amb el Sant Quirze, de moment primer classificat de la taula. Ja en pista i en ple joc el partit es va veure més assequible: nivell semblant el dels dos equips i res a envejar als nois que lideren la classificació, això sí, les errades comeses durant la primera part van ser els nostres majors obstacles. Així va anar:

D’entrada un 0-3 donava bones expectatives tot i que de seguida el Sant Quirze s’avançava en marcador de forma una mica alarmant. Començaven els errors: tirades fallades, manca de control en les passades, pilotes perdudes en un atac no massa ben executat i molts llençaments fallats des del punt de penalt. Oportunitats doncs pel Sant Quirze que aconseguia recuperar jugades i arribar fins als 5 gols d’avantatge. 19-15 al descans i després, intent rere intent i solventats ja alguns errors, els nostres anaven mica en mica capgirant el marcador que ens sumava gols i ens restava diferència. Un Óscar que apareixia a tot arreu, molt encertats també els nostres extrems, bona defensa i a 7 minuts del final 32-31, moment de màxima tensió!! El Sant Quirze trontollava i llavors, maniobra tàctica del tècnic contrari que demanava temps mort per aturar la sorprenent arrencada del Ribes. I així va ser: l’aturada va servir per a que els nostres jugadors fossin plenament conscients de la situació i la pressió va fer efecte en l’equip. Presses i nervis, combinació fatal que va conduir al 37-32 final.
Aquest cop l’equip no ha estat premiat en marcador però sí dignament aplaudit per un partit lluitat, defensat i en cap moment donat per perdut i sobre tot per la serietat i les ganes amb que segueixen encarant cada partit. Aquest és el premi i això és el que compta. FELICITATS!!!!