Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 23 d’octubre de 2016

22-10-2016: CH CANOVELLES vs INFANTIL FEMENÍ B

Aquest dissabte desplaçament a Canovelles de l’equip Infantil Femení B. Quarta jornada i quarta derrota d’un equip en fase d’aprenentatge ascendent que poc a poc va prenent posicions a la pista gran. Moltes baixes per lesions diverses en aquest partit,  inclosa la portera oficial que va ser substituïda per la Lusha i la Carla Franco. Molt bé totes dues, tot un descobriment.


Les noies encara no s’acaben de trobar còmodes en el joc. Es noten els nervis i tenen molta por a fallar els tirs a porta, a no triar la passada correcte...masses coses a pensar en pocs segons amb la pilota a la mà...poca soltesa. Encara en cap partit cap d’elles s’ha deixat anar mostrant-nos  la qualitat que sabem que porten dins.  I en porten molta !

Tot i així, elles van setmana a setmana mostrant molt bona actitud i disposició, dins el context de que a ningú agrada encaixar aquests resultats.  
Excel·lent la maniobra de l’Alexis compartint amb elles objectius alternatius per considerar el partit guanyat: que surti la iniciativa d’un creuament, no perdre la pilota per uns passos o per uns dobles, etc. En el nivell en el que estem el lluminós només l’hem de fer servir per conèixer el temps del partit. Resultat final: molts a pocs. Tant se val! Derrotes que obsequien a la graderia amb la sensació de progressió en l’aprenentatge i de la maduració emocional de les noies.

Ànims i endavant ! Ja arribarà el partit on les veurem jugar amb la seva innata naturalitat. I aleshores, que es prepari l’adversari de torn!