Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 16 d’octubre de 2016

15-10-16: JUVENIL MASCULÍ vs H RUBÍ


CH Ribes 23 – Rubí A 24

JUGADORS: Ivan, Marc, Oriol (4), Alex (2), Adrià (6), Raül (4), Adam ,Pere, Lucas (2), David (1), Roger i Albert (4).
Partit bo, resultat dolent. Potser l’empat hagués estat el resultat més just o inclús la victòria , ja que el joc dels nostres jugadors va ser bo durant 50 minuts. Llàstima del desencert final en el llançament.

Inici molt igualat amb avantatges mínimes pel Ribes. Minut 10 empat a 4. Minut 15, empat a 6. Minut 20, empat a 9. Amb això està tot dit. En aquest moment es van errar 3 jugades (atac i defensa) que van donar avantatge al descans al Rubí de 12-15.
La segona part va ser molt diferent. Defensa molt forta dels nostres que poc a poc van anar reduint i posar-se pel davant al marcador fins el 22-17 al minut 17. Parcial de 10-2. Temps mort del rival i entrada dels jugadors més grans del Rubí. Coincidint amb les rotacions per jugar tots, van aconseguir l’empat a 23 al minut 26. Quedaven 4 minuts d’infart. Nervis, pèrdues de pilota, errors en llançaments fàcils per part del dos equips fins un últim gol del Rubí a manca de 10 segons que els hi va donar la victòria. Llàstima.
Felicitar a tots el jugadors per seu joc, encara falta millorar algunes cosetes, sobretot el llançament, però esforç, ganes i defensa no varen faltar.
Proper partit diumenge a la pista del SAFA Horta.