Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 18 de setembre de 2016

16, 17 i 18 DE SETEMBRE: RECULL DE FOTOS I CRÒNICA ELIMINATÒRIA LLIGA CATALANA CADET FEMENINAAquest cap de setmana l’equip Cadet Femení ha jugat les fases classificatòries per a l’entrada a la competició de Lliga Catalana. Els equips rivals assignats per sorteig donaven possibilitats per aconseguir-ho, però finalment tot i l’espectacular suport de la graderia tant en els partits jugats a casa com els jugats a fora, l’equip es quedarà jugant a Primera Catalana.


El primer partit es va jugar a casa contra el Cooperativa Sant Boi. Les noies van sortir amb moltes ganes de jugar i de guanyar. Era el primer partit oficial de la temporada. Va ser un partit molt emocionant i amb un nivell molt igualat dels dos equips. A la mitja part es va aconseguir un marcador a favor de 13-10 i al final un 26-22.

El segon partit es presentava molt més difícil contra el Sant Joan Despí ‘A’. Tot i així, el partit va començar amb una embranzida importat de les Ribetanes que al minut 13 tenien un marcador a favor de 6-1 que va donar esperances a la graderia local i feia somiar amb la classificació. Però va ser un miratge. Al final de la primera part hi havia un 11-12 al marcador, i per tocar de peus a terra el resultat final de 19-32 evidenciava la superioritat de l’equip visitant, que s’ha classificat en primera posició del nostre grup guanyant tots tres partits.

Quedava un partit. Tot o res. L’Igualada es presentava tant o més difícil que els partits anteriors i en el seu recorregut per la classificació havia perdut contra el SJD i contra el Cooperativa Sant Boi. Hi havia una mica d’esperança. Igual que els partits anteriors, les primeres parts són d’infart i de bon joc i les noies en treuen un igualat resultat 13-12, però en la segona part les rivals surten molt endollades i les nostres no aconsegueixen trobar el gol. No obstant, ho vam veure possible fins l’últim quart de partit, perquè certament vam estar a tocar la victòria. 

Agrair a tota la graderia el suport rebut, tant en els partits que es van jugar a casa com en els partits que es van jugar fora. La Primera Catalana ens espera, i segur que l’equip jugarà una bona temporada amb moltes victòries. Tant sols demanem les necessàries per arribar al Top-4.