Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 29 de setembre de 2016

24-09-2016: CHR IFB vs El Vendrell (partit amistòs)


Aquest passat cap de setmana les handboleres més jovenetes del Club van provar per segona vegada el camp de joc gran en un partit. El primer va ser la setmana passada a Sant Feliu. Aquesta vegada va ser al pavelló d' El Vendrell en un partit jugat en quatre parts de 12 minuts.


Poc a poc les noies van agafant les noves mides i el seu posicionament a la pista. Aquesta és una jove promoció de promeses. Un equip que conté 13 noies del mateix any 2004 que comencen juntes amb molt bona sintonia i amb moltes ganes una feina de treball col.lectiu amb l’Alexis al capdavant. Aquest any jugaran a Primera Catalana la mateixa competició que juga l’equip Infantil Femení A, encara que els dos equip no es trobaran per jugar junts perquè estan en diferent grup.

Per mesurar la participació al Torneig del Vendrell el resultat de les parts del partit van ser 6-4, 9-11, 13-12 i el resultat final 18-15. Un partit de pre-temporada amb la finalitat de d’entregar minuts en la nova pista on el resultat no és el més important. Les noies van rebre al final una copa de participants i van marxar amb l’alegria d’haver jugat una estona. I de moment, això és que compta. Que s’ho passin bé.