Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 1 de setembre de 2016

PROVISIONAL: HORARIS D'ENTRENAMENT D'INICI DE TEMPORADA (a partir del dia 1 de setembre)

Us fem arribar l'horari d'entrenaments amb el que començarem la temporada a partir de l'1 de setembre. NO ES TRACTA D'UN HORARI DEFINITIU, tant sols és un esborrany que fem públic per poder iniciar els entrenaments en la data prevista.

Aquest horari estarà vigent de moment dues setmanes:
Aquest any està sent especialment difícil encabir els entrenaments dels 9 equips amb els que comptem aquesta temporada amb un mínim de garanties de qualitat que considerem que són necessàries i que es mereixen els nostres jugadors: disposar d'una pista de mides oficials i coberta, sense estar pendents de la meteorologia per a completar la preparació del partit del cap de setmana. La propera reunió que ha convocat l'Ajuntament per a tractar les nostres necessitats juntament amb les demés entitats usuàries de l'espai municipal s'ha fixat a principis de setembre.

Lamentem haver-nos de trobar en aquesta situació perquè sabem de la complexitat de l'organització de cada família, però creiem que l'evolució del número de jugadors/res i d'equips que venim experimentant en les darreres temporades es mereixen una atenció especial per part del Consistori. Cert és que hi ha projectat una nova pista annexa en la que hi estan treballant, però les necessitats són immediates per aquesta temporada i és imprescindible que l'Ajuntament faci una revisió i optimització de les franges horàries que en l'actualitat tenen assignades totes les entitats usuàries i que es doni prioritat a les que consten al registre municipal.

Iniciem doncs amb moltes ganes aquesta nova temporada de moment amb aquest planning.