Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 7 de juliol de 2016

L'EQUIP CADET FEMENÍ A LA GRANOLLERS CUP

Participació Cadet Femení
a la Granollers Cup 2016

 

 

 
Aquest any a la Cup hi ha hagut 73 equips inscrits de categoria cadet femení . El Ribes estava al grup I, on hem compartit partits amb equips procedents de Canadà, Noruega, Màlaga i Catalunya.


La nostra competició s’encetava amb els partits del Quebec contra el Cerdanyola i també vam asistir al partit que enfrontava als dos equips Noruegs del nostre grup. Ens vam poder fer una idea del nivell que tenien els equips del nostre grup. Les nostres primeres rivals van ser les Malaguenyes de Puertosol on ens hi vam enfrontar en una pista descoberta sota un solana d’impressió. El Ribes va perdre per 9 a 12 contra les que han acabat sent les primeres del nostre grup.

El proper partit ens va portar a la pista de Vilanova del Vallès, últim partit programat en aquesta pista a les 21’00 del divendres contra el Cerdanyola. Un partit molt, molt igualat que van fer les delícies dels assistents i que va aguantar l’emoció fins als últims segons de joc que vam gaudir i molt tots els assistents a la graderia. Resultat final 12-12.

Dissabte a l’exterior de les Franqueses, una pista que sembla que se’ns dona bé perquè tant l’edició passada com aquesta, hi hem guanyat els partits. Aquest cop contra el Forus Gasuel de Noruega. Bon partit de les nostres, aguantant fort en defensa i encertant els atacs van portar la victòria amb un contundent 18-11 al marcador.

L’altre equip Norueg no se’ns va donar tant bé, tot i que el partit va començar amb pocs gols al marcador i les nostres noies molt entregades i lluitadores la primera part donava esperances amb un 6-5 al marcador perdent el Ribes. Però es veia possible, tot i que els partits són molt curts, la segona part no va donar temps per remuntar les pèrdues de pilota i va acabar amb un 10-13.

L’últim partit contra el Quebec es veia molt difícil perquè les havíem vist jugar el primer dia però les nostres en van treure un resultat molt raonable de 8-6 el primer temps i 16-14 al final. El Quebec és al final qui ha quedat segons del nostre grup.

En el grup cadet femení hem viscut una Cup’2016 en un grup molt competitiu on les nostres noies han fet un bon paper lluitant tots els partits i de tots n’han tret un resultat molt igualat. Amb 15 minuts per part, els partits són curts i difícilment els erros són remuntables. És la Granollers Cup.


Extraesportivament, l’experiència de viure la diversitat de cultures i d’idiomes sota el llenguatge comú de l’handbol és inexplicable. La Cup s’ha de viure no només a la pista de joc. La Cup es desenvolupa a les graderies entre partit i partit, al bus, als restaurants....és impressionant el desplegament organitzatiu i la quantitat de voluntaris que mou a cada pista, a cada racó. Granollers desperta amb les coloraines dels equipaments. És handbol intravenós. Tres dies a tope i quan s’acaba...li tens nostàlgia. Sempre ens quedaran les fotos i les amistats!