Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 5 de juliol de 2016

L'EQUIP JUVENIL MASCULÍ A LA GRANOLLERS CUPPaper digne del nostre equip juvenil masculí. Aquest any ens ha tocat en un dels grups més forts del campionat, el H, amb el Granollers (campió d’Espanya), la selecció de Corea (va ser la campiona del torneig), Sant Miquel (format per jugadors del Barça i de l’Esplugues de lliga catalana) i els equips d’Ordizia i Sant Sebastian de los Reyes. Aquests últims eren de la nostra lliga.

El primer partit va ser contra el Sant Miquel i a pesar dels entrebancs, sortir de l’autocar i jugar sense escalfar, vàrem aconseguir un bon resultat, derrota de 5, 10-15 amb parcials de 5-7 i 5-8.

El segon partit va ser contra l’Ordizia a la pista del Parket amb una calor insuportable. Primera part molt bona amb resultat favorable de 5-4 pel Ribes després d’anar 5-2. Però la segona part va ser nefasta sense joc i sense equip i entrant en el joc subterrani del rival que es va endur la part per 6-11 i el partit per 15-11. Una llàstima.

Divendres a l’annex el millor partit contra el San Sebastian de los Reyes que només va perdre de 6 contra Granollers. Primera part excel·lent en defensa i en atac per un resultat de 3-8 pel Ribes. I la segona part va ser molt millor, parcial de 1-8 per un resultat final de 4-16. Encara hi havia esperança de passar de ronda guanyant a Granollers i Corea, je je.

Dissabte primer partit a Vilanova contra Granollers. Es van cometre els mateixos errors que el primer dia. Els atacs no duraven més de dos passes i en defensa poc es podia fer davant la qualitat dels jugadors rivals. Encara així, resultat de 12-7 a la primera part i de 9-7 a la segona. Nosaltres també tenim jugadors de qualitat. Resultat final 21-14 i a esperar el gran partit.

L’últim partit contra Corea al Palau amb tots els equips de Ribes animant a la grada. Res a fer contra les bales coreanes, només gaudir dels 30 minuts. 12-6 i 8-4 per un resultat final de 20-10 contra l’equip campió del torneig. Espectacle i handbol del bo.

La sorpresa del grup va ser el tercer lloc de l’Ordizia guanyant l’últim partit al Sant Miquel.

Gran trobada entre amics i gaudint de l’handbol durant 4 dies a dins i a fora de les pistes. I com a fet curiós les hamburgueses gegants que ens vàrem cruspir.