Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 12 de juliol de 2016

BALANÇ DE L'INTERCANVI AMB L'HANDBALL PAYS DE LUCHONAquest cap de setmana ha culminat la primera part de l'intercanvi amb el club Handball Pays de Luchon originari de França. L'activitat es va fent gran, es va consolidant i va prenent forma. Gairebé 80 persones, en moments puntuals fins a 100, que han passat un cap de setmana plegats amb un peu entre Ribes i Sitges amb els dos Consistoris implicats als que agraim la seva tasca i el suport rebut.Han estat 48 hores molt intenses. Sintetitzant: la presentació, el bany a la piscina, les visites guiades per Sitges, de turistes amb el trenet pel passeig de Sitges, pic-nic en bona companyia, aigua de mar, patinets, jocs a la sorra, handbol improvisat amb música de fons, conversa a la fresca, més handbol i un arròs.  

Agraim la participació i la generositat de les famílies participants. Els nostres convidats van quedar encantats de l'acollida que van rebre els seus jugador@s i del caliu i estaven impressionats de la implicació de totes les famílies que ens heu volgut acompanyar en aquesta nova aventura. Sense vosaltres no hagués estat possible. Gràcies per la vostra ajuda i per la vostra confiança en el projecte.


Properament us farem arribar les fotografies dels moments viscuts però també us farem arribar les opinions que de l'activitat hem demanat que ens redactin diferents testimonis dels diversos rols implicats: famílies, jugadors/res i cos tècnic,

"
Com a família participant a l'intercanvi hem de dir que creiem que aquesta ha estat una experiència molt gratificant i positiva.
Des del punt de vista humà ha estat molt enriquidor. Encara que pel desconeixement previ entre alguns participants, i per la curta durada de l'intercanvi, potser no ens ha permès establir lligams d'amistat més intensos,
la nostra sensació és la de que ara s'ha plantat la llavor del que podria ser una gran amistat.
Des del punt de vista formatiu i educatiu, el coneixement i contacte amb altres maneres de ser, i de fer, també resulta molt interessant.
Addicionalment, la pràctica de l'intercanvi lingüístic, tant pels que tenen coneixements previs de l'altra llengua, com pels que ara han viscut la seva  primera experiència en aquest sentit, també és un aspecte positiu  que cal valorar molt positivament.
Finalment, pels nostres noies i nois, retornar la visita als nostres recents convidats, també serà una experiència vivencial molt important i positiva per a ells ja que contribuirà  a la seva formació com a persones responsables i adultes."
Família Molina (Equip Cadet Masculí)"Massa curt, ha sapigut a poc.... Aquesta és una de les moltes sensacions que em deixa aquesta experiència. Ha sigut impressionant: l’organització, l’ambient, la convivència, tot. Hem disfrutat d’un cap de setmana ple d’activitats, hem conegut i hem compartit. Ha estat un plaer poder participar.
Felicitats al Club per la iniciativa i la gran feina que han fet."
Pilar Gonzàlez (Equip Cadet Masculí)


Ha sido una experiencia memorable tanto para los niños como para las familias.
Lo hemos pasado todos muy bien y el intercambio ha sido enriquecedor y entrañable.
Guardaremos muy buenos recuerdos de este fin de semana intenso con los jugadores y acompañantes de Luchon.
Todo nuestro agradecimiento a los organizadores que lo han hecho fenomenal y que, junto con los participantes, han conseguido que fuera todo un éxito.

Virgina Porto (Equip Cadet Masculí) 


"Per a nosaltres ha estat una experiència nova que hem gaudit i viscut intensament i que va una mica més enllà dels dos dies de ple contacte. Per a nosaltres l’aventura començava en els dies previs, preparant i fent rebombori domèstic per a una rebuda més acollidora  del nostre convidat, buscant al diccionari com dir allò que ja teniem pensat, xerrant del què fariem o deixariem de fer. Seguia moments abans de la trobada, amb nervis i expectació a l’espera de conèixer i posar cara al “nostre francès”, el Diego, que ens ho va posar tot molt fàcil començant per l’dioma, per sort!!!
Després, dos dies genials, per a no oblidar, molt divertits. Un concentrat d’anades i vingudes, amunt i avall, gairebé a contrarellotge; cansament deixat de banda per gaudir de ple i exprimir el temps  a costa d’algunes hores de son que segur ja estan recuperades.
Dos dies de moments fantàstics amb sorpresa final: l’emoció i la pena que no esperàvem en l’acomiadament. Després de tant sols 48 hores el vincle està fet i l’entranyable experiència ens ha deixat un cúmul de sensacions que encara ens acompanyen.
Un plaer haver participat d’aquest projecte i haver-lo compartit amb altres famílies del club. Els jugadors/es s’ho han passat molt bé i nosaltres… també. Esperem poder repetir-ho aviat."
Família Gallardo Almirall (Equip cadet masculí)

Us anirem fent arribar la resta a mesura que els anem rebent. I també les fotografies.

Les primeres fotografies


Divendres tarda: piscina (video)