Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 8 de juliol de 2016

ACTIVITATS DE L'INTERCANVI HANDBALL PAYS DE LUCHON

Aquest cap de setmana els equips cadets de la propera temporada (2001-2002) masculí i femení rebran els dos equips del Club Handball Pays de Luchon i gaudiran d’un cap de setmana d’activitats, handbol i d'intercavi de cultures i d'amistat.

Divendres per la tarda està prevista l’arribada dels equips al pavelló de Ribes. En aquest moment es farà el repartiment dels jugadors/res amb les seves famílies d’acollida i es presentaran les activitats del cap de setmana als equips visitants.

Seguidament l’expedició descarregarà a les respectives cases, i es desplaçarà a la piscina de l’Espai Blau.

La nit de divendres és de lliure disposició per a les famílies.

Donat que l’activitat va néixer arrel de l’agermanament que Sitges té amb la vila de Bagnères de Luchon, dissabte pel matí l’expedició serà rebuda al Saló de Plens de l’Ajuntament per la Regidora d’Esports Carme Almirall i la Regidora de Promoció Econòmica Turisme i Platges Aurora Carbonell. Seguidament i per gentilesa del consistori Sitgetà l’expedició gaudirà de dues visites guiades una pel casc antic de Sitges i la segona al Palau Maricel.

La previsió de la resta del dia serà gaudir de la platja i de les ombretes del Parc del Sentits on està previst fer l’aturada per dinar de pic-nic.

Al vespre l’expedició soparà plegada al pavelló de Ribes juntament amb les famílies.

I diumenge serà el moment de l’handbol. Els dos equips francesos i els dos equips del Ribes jugaran al mateix pavelló partits amistosos i gaudiran de les activitats preparades pels nostres tècnics.

Es dinarà plegats expedició i famílies a la pista annexa i després de dinar l’expedició iniciarà el viatge de tornada.

Us animem a que us acosteu diumenge al pavelló per acompanyar als nostres equips i conèixer l’expedició francesa. Si us voleu afegir al sopar de dissabte i/o al dinar de diumenge, només heu de contactar amb secretaria@handbolribes.cat  

Tant els jugadors/res com les famílies estan a punt per rebre l'expedició i desitgem que tots gaudiu d'aquesta nova experiència de fer amistats amb el vincle comú de l'handbol.