Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 30 de maig de 2016

Resultats del top-4 de Primera Catalana Juvenil FemeninaEl top-4 d’aquest cap de setmana ens ha deixat els següents resultats.
La primera eliminatòria de dissabte entre el CH Sant Joan Despí “A” i l’E Castelldefels s’ha decantat pel Castelldefels amb un resultat final de 21-24.

La segona eliminatòria que l’han jugat el  CH Ribes “B” i el EH Sant Vicenç “B”  ha acabat amb un 15-30 a favor de l’equip visitant.


El diumenge la disputa entre el 3er i el 4art entre el CH Sant Joan Despí “A” i el CH Ribes s’ha decidit al final de la pròrroga per 31-32 a favor del Ribes.

La final entre el Castelldefels i el Sant  Vicenç “B” s’ha decantat a favor del Sant Vicenç per 34-18.

Al final, la classificació de la Primera Catalana Juvenil Femenina ha quedat:

En primer lloc: EH Sant Vicenç B
En segon lloc: Esportiu Castelldefels
En tercer lloc: CH Ribes
En quarta posició: El Sant Joan Despí
Millor jugadora de la final: dorsal 13 de l'EH Sant Vicenç Cèlia Marquès
Millor portera de la final: dorsal 35 de l'E.Castelldefels Maria Eugènia Díaz.

A les mitges parts dels partits de dissabte es va comptar amb la presència dels equips prebenjamins, i alevi femení de la SEA Els Costerets, Escola Barrachina de Sitges i Escola Les Parellades que van poder fer una exhibició de minihandbol de poquets minuts que el públic assistent va agrair amb animació i aplaudiments.

A la cerimònia d’entrega de trofeus hi han assistit el Sr.Josep Bracons vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Handbol, el Sr. Josep Moya Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Sr.Paco Torres President del Club Handbol Ribes.
RECULL DE FOTOS: