Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 23 de maig de 2016

I TROBADA MINIHANDBOL DE PROMOCIÓ CHR
I TROBADA MINIHANDBOL DE PROMOCIÓ CHR


Com a resultat de la tasca de promoció que s’ha fet a les escoles de la comarca de l’handbol ha nascut aquesta I Trobada de Minihandbol organitzada pel Club Handbol Ribes on han estat convidades les escoles Bel Air, El Pi, El Morsell d’Olivella,  Sant Nicolau de Canyelles i la ja consolidada en aquest esport l’escola Els Costerets.  D’aquestes escoles han sorgit  150 nens i nenes que s’han organitzat en 22 equips repartits en categories Prebenjamí, Benjamí i Alevi i des de les 9’00 h fins les 13’00h s’han omplert les quatre pistes del pavelló de Ribes de nens i nenes jugant a handbol i famílies gaudint de veure a les criatures passar-ho bé.

Els 22 equips han estat dirigits per voluntaris, jugadors i jugadores cadets i juvenils del Club als qui agraïm MOLT la seva col.laboració. Sense cap mena de dubte, l’experiència dels nostres jugadors/res a la quantitat de trobades i tornejos que han participat (la gran majoria iniciats a la SEA Els Costerets) ha contribuït a que aquesta jornada hagi estat plena de rialles dels participants. Guanyant o perdent el seu respectiu partit han estat ells i elles els que han sabut transmetre als seus equips que tant se val el resultat i que al final el que compta és gaudir del joc i de la companyia dels companys de l’equip. Molt bona feina! 

Al migdia es va donar per tancada aquesta I Trobada amb l’entrega de medalles als participants de l’últim partit en joc en format de competició de categoria aleví que va anar a càrrec del Sr. Paco Torres President del Club Handbol Ribes i d’en Josep Moya Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a qui agraïm tant la seva presència com el suport rebut de l’Ajuntament per l’organització.

Us adjuntem unes poquetes fotografies tot esperant tornar a veure a aquests petitons i petitones a la Trobada de l’any que ve.
ACCÉS A LES FOTOS

BON HANDBOL!