Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 8 de maig de 2016

8-05-16: H TARRAGONA vs CADET MASCULÍ


TARRAGONA 26 – CH RIBES 31

Victòria del cadet diumenge a Tarragona fruit de l’esforç d’un equip que es va mantenir constant i va aguantar amb enteresa la pressió i el joc dur de l’adversari. Partit molt renyit que l’equip va saber tenir sota control i evolució en positiu d’uns nois que es van saber adaptar a les circumstàncies del joc i es van anar reforçant després d’una primera part molt ajustada.

Els de Tarragona engegaven amb ganes: la seguretat de jugar a casa i el recolzament d’una afició que es feia sentir els van ajudar a estrenar marcador, únic moment, però, que aconseguien posar-se per davant.
Primera part amb tres parcials de 3-3, 5-6 i 5-7. Els cadets del Ribes van iniciar-se amb un joc defensiu intens que cap al final del primer temps va flaquejar per errors reiterats que no es corregien. Els locals van saber trobar el punt feble i van aprofitar el pas obert per afegir gols al marcador en un seguit d’idèntiques jugades que van frenar l’avantatge que els ribetans començaven a assolir. 13-16 a la mitja part, ni de lluny un resultat per estar tranquils. Però deprés d’una primera fase de reconeixement i un cop ja conscients dels errors a mans de les indicacions del Juanpe, els nostres cadets van posar fil a l’agulla: enmig del ball de cops rebuts però comptant amb un arbitratge coherent i conseqüent als fets, els cadets van ser capaços de fer una segona meitat molt més enèrgica en atac i més compacte en defensa que va determinar i assegurar la victòria vermella quan encara faltaven bastants minuts pel xiulet final. 
De nou, importants aturades de l’Ivan que per segona vegada marcava un gol de porta a porta i també un altre bon partit de l’Eyob que va destacar entre tots per la seva actitud en el joc.
Jugadors contents amb el 26-31 aconseguit i entrenador orgullós i satisfet per l’evolució mostrada i les ganes amb que es va encarar el partit. Felicitats a tos plegats i ànims en la recta final!!!!