Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 7 de maig de 2016

7-5-16: SALLE MONTCADA vs JUVENIL MASCULÍLa Salle Montcada 23 - CH Ribes  23

Empat que ens consolida en la primera posició del grup en un gran partit d’handbol.
Primer contra segon. Ribes invicte. La Salle només dues derrotes. Una contra el Ribes per dos gols al partit jugat a casa.
Inici molt bo dels nostres que es posen 1-4 als 6 minuts de joc. Però, poc a poc com en el partit d’anada, La Salle va retallant fins l’empat a 6 al minut 14. D’aquí al final de la primera part, empats i avantatges mínimes per un i altre equip. Final 12-12. Tot quedava per la segona part i amb molt bones sensacions.
La segona part va començar com el final de la primera. Tot igualat. Molta lluita en defensa. Posicions incòmodes d’atac pels dos equips. Gran actuació dels porters amb moltes aturades i en moments importants. Tots dos equips a un gran nivell. Al minut 8 primera avantatge de 2 gols de La Salle 16-14 amb resposta del Ribes 17-18 al minut 12. I de nou el rival recuperant 20-18 en el 15. Demostració de força dels dos equips. I moment difícil a falta de 7:30. La Salle es va de 3 gols, 23-20, amb un error arbitral concedint gol una pilota que toca dos pals i bota fora.  I si ja ho estaven fent bé els nostres jugadors, encara ho van fer millor. Cap gol encaixat i empat a 23 amb una última oportunitat que no vàrem poder llançar per segons.
Empat just. De nou esportivitat i animació a la grada, com el partit de Ribes , i destacar la gestió dels jugadors i del partit per part de Luciano degut a totes les baixes (que hi eren a la banqueta donant suport als companys). Canvis per dosificar, per aprofitar els punts febles del rival, animant després dels pocs errors comesos. Un 10 al cos tècnic Luciano i Jose (no va poder estar al partit) que ens han portat al TOP-4 com primers de grup.
Proper partit a casa contra Lleida Pardinyes, tercer classificat.