Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 21 de maig de 2016

21-5-16: LA SALLE BONANOVA vs CADET MASCULÍ


LA SALLE BONANOVA 27 – CH RIBES 23

FELICITATS en majúscules a l’equip del cadet masculí perque dissabte tots els jugadors, del primer a l’últim sense excepcions, van fer un increïble darrer partit posant fi a la competició amb 60 minuts espectaculars, jugats millor que mai. Un últim i complicat repte va resultar ser la combinació perfecta per la lluita, el treball, l’esforç i l’entrega d’uns nois que s’hi van bolcar de valent, amb un resultat final que va ser el de menys i, en canvi, la satisfacció per haver-ho donat tot, la millor recompensa.
A La Salle, amfitrions de dissabte i equip situat entre els primers amb clar avantatge respecte al conjunt ribetà, li va anar de poc de perdre el partit. A la mitja part només superava en 3 gols als nostres cadets, en un magnífic primer temps dels nois del Juanpe als que no hi va haver res a retreure, més enllà d’alguns errors individuals propis dels nervis del moment. Primer parcial de 7-4 pels locals en els  10 minuts inicials, però després, un més ajustat 6-5 i un darrer parcial de 2-3 a favor evidenciava la pressió dels ribetans que començaven a apretar amb força i que aconseguien arribar al descans amb un fantàstic resultat de 15-12.Més i millor a la segona part: de nou un parcial aconseguit pels nostres, brillants a tots nivells, que es posaven 18-17. Més esforç, més ganes, més lluita i més coratge. Marcador igualadíssim que als 10 minuts del final encara mantenia la  mínima diferència, 23-22, deixant constància de la intensitat del partit que tant la banqueta com l’afició del Ribes estava gaudint de ple. Al final, però, tres expulsions seguides dels nostres en els darrers minuts van suposar un punt d’inflexió que va significar  un 4-1 parcial i el 27-23 definitiu amb el que el cadet, amb el cap ben alt, es despedeix de la competició ocupant-ne el setè lloc de la taula.
Felicitats en una setmana en la que no hi ha noms a destacar, perque tots han estat un, perque han lluitat per un objectiu comú i perque han sigut veritablement, i no sempre és fàcil, un gran EQUIP.
Ara, a l’espera de potser algun amistós previ al gran aconteixement final, la Granollers Cup, amb la que sí ens despedirem definitivament. De moment, l’enhorabona a tècnic i jugadors pel gran espectacle de dissabte.