Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 17 de maig de 2016

15-5-16: CADET MASCULÍ vs VILANOVA I LA GELTRÚ

FOTOS

CH RIBES 26 – CH VILANOVA HIPERSIMPLY 19

Diumenge el cadet masculí rebia al Vilanova en un partit amb poques sorpreses que, tot i el fluix inici dels locals, va acabar com previsiblement s’esperava.

Els jugadors del Ribes obrien marcador i el tancaven a la mitja part  amb resultat a favor de 14-11, després d’un començament gens remarcable: multitud de llençaments errats sense que els locals prenessin la iniciativa de sorprendre l’excel.lent porter contrari amb tirs millor calculats. Defensa que tampoc resultava i el 8-5 aconseguit es convertia en 8-9 en un obrir i tancar d’ulls. Avantatge que s’esvaïa als 15 minuts de la primera part però que afortunadament no va anar en augment. Després del temps mort demanat i la corresponent xerrada tècnica, retorn a pista amb el cap més clar i la intenció renovada. El partit començava a fer un gir important: el Vilanova ja només va aconseguir sumar un gol en els darrers 10 minuts del primer temps i els locals reprenien l’avantatge amb un joc molt més segur.
Segona part ben treballada i amb domini ja total dels ribetans que, un cop controlats els errors i sense necessitat d’apretar massa, van guanyar amb un 26-19, victòria que els fa recuperar la vuitena posició.
Una setmana més l’enhorabona: assumir els erros i saber canviar també forma part del joc. Felicitats de nou a l’Eyob i a l’Ivan que continuen amb una bona dinàmica. 
I ara… ànims amunt pel difícil partit que s’acosta contra la Salle. A lluitar tot el que es pugui i, sobre tot, a gaudir de l’últim.