Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 17 de maig de 2016

14-05-16: JUVENIL MASCULÍ vs HANDBOL PARDINYES LLEIDA


FOTOS

H Ribes Juvenil masculí 41 - Lleida Pardinyes 26

Pallissa al tercer classificat.
El resultat final ho diu tot. Gran partit en atac amb bones jugades, bona finalització i un alt percentatge d’encert. En quant a la defensa ,  petits errors en la primera part que s’han corregit en la segona.

Inici igualat. 3-3 als cinc minuts  però, poc a poc, el Ribes ha despertat i ha marxat al marcador. 10-6 minut 11. Temps mort demanat pel rival que els ha servit per tornar a entrar al partit.  Parcial de 1-4 en quatre minuts per posar el 11-10 al minut 15. Molts gols si es vol guanyar el TOP-4.  Fins el final de la primera part s’ha continuant bé en atac i s’ha millorat una mica en defensa. Resultat de 20-16 amb 8 gols encaixats des de 6 metres i 6 dels extrem . 
Petit ‘discurs’ dels entrenador que han fet de revulsiu a la segona part en la qual només hem rebut 10 gols. Hem comés més errades en atac però, en defensa s’ha fet un gran treball. Tots han estat a gran alçada però, caldria destacar el partit d’en Roger per l’espectacularitat de les seves accions.
Gran partit en línies generals que serveix de preparació pel TOP-4. Nois seguiu així i es vostre.
Propera setmana dos partits per tancar la primera fase. Divendres contra Tarragona a casa partit ajornat en el seu dia i diumenge a Terrassa per acabar la competició.