Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 30 d’abril de 2016

30-04-16: CADET MASCULÍ vs H TORTOSA


CH RIBES 26 – TORTOSA 23

Els cadets van guanyar dissabte a casa contra el Tortosa en un partit de circumstàncies força peculiars. 


El Tortosa es presentava amb el nombre just de jugadors i els locals no ho van tenir massa complicat per encetar marcador i aconseguir ja un parcial de 5-0 als 6 minuts de l’inici. Primera  part sense sorpreses: els jugadors ribetans van dominar compromesos i amb un joc més que acceptable malgrat no despuntar extraordinàriament. Forts en defensa i afinats en atac semblava que el partit estava més que controlat. Llavors, a falta de pocs minuts pel temps de descans, arribava l’expulsió del porter contrari. L’equip tortosí es quedava amb només 5 jugadors i, a voluntat del Juanpe i per intentar igualar esforços, el partit es va jugar també amb 5 jugadors locals durant la segona part, que es posava en marxa amb resultat de 12-6.


Els nostres cadets van seguir dominant però el partit va canviar substancialment: arbitratge dur i poc permisiu que abortava constantment les jugades; jugadors descol.locats que miraven d’adaptar-se al 5 contra 5 i, pels incontables 2 minuts xiulats a banda i banda, al 4 contra 4 en alguns moments. Joc que va quedar ja molt limitat i que es jugava per inèrcia i amb cert desencís. Amb tot, el conjunt ribetà va anar perdent força i part del control inicial. El rival, que es resistia a perdre els dos punts, va aprofitar algunes errades locals per aconseguir reduir diferències i es va apropar a només dos gols de distància en més d’una ocasió.
Darrers minuts de més perill i aleshores, enmig de la singularitat i la raresa de tot plegat, un autèntic i excel.lent Ivan va fer nombroses i consecutives aturades que ens van salvar de l’empat i, fins i tot, d’una possible derrota. 26-23 i xiulet final. Victòria aconseguida i proper objectiu: Tarragona. A per totes!!!