Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 23 d’abril de 2016

23-04-16: SAFA GAVÀ vs CADET MASCULÍ


SAFA-HORTA 37 – CH RIBES 27

Partit perdut dissabte a casa del Safa-Horta, equip que empatat a punts amb el Ribes continuava sent el nostre rival més directe. Una oportunitat del tot desaprofitada pels cadets que no van poder repetir la gesta de la setmana anterior i van acabar perdent, en la diada de Sant Jordi, el vuitè lloc de la classificació.

Sense que el Ribes aconseguís desmarcar-se en cap moment, ja es veia, a poc de començar, que la manca de concentració dels nsotres jugadors els faria estar a disposició del joc contrari. Un inici massa empatat seguit d’un parcial de 8-4 a favor de l’equip local als 20 minuts accentuava el domini contrari i deixava ja un resultat de 22-16 a la mitja part.
Els jugadors ribetans, sense despuntar tampoc, van anar mantenint almenys la diferència durant els 10 primers minuts de la segona meitat, però un altre parcial en contra, aquesta vegada de 7-2, eliminava ja qualsevol petita opció de remuntar. 
Força errors ofensius, una defensa insuficient al llarg de tot el partit i un segon temps encara més desafortunat van donar lloc al 37-27 final.
Un partit que els nostres no van saber reconduir i una segona volta marcada per la irregularitat d’un equip que no aconsegueix mantenir la constància en el joc. A quatre jornades del final, voluntat i ànims!!! Voler és poder!!!