Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 d’abril de 2016

17-04-16: JUVENIL MASCULÍ vs BARBERÀ

CHRibes 36 - Barbera 18


Un altre gran partit dels nostres jugadors. No era un partit fàcil ja que el Barbera encara que està a la part mitja-baixa de la taula, no ha perdut molts partís per golejada. És un equip lluitador i rocós. Això demostra la gran concentració del Ribes durant tot el partit i le 29 recuperacions de pilota per només 8 pèrdues i totes elles al final del partit, fruit de la relaxació i de provar jugades.
Inici de 4-0 als 5 minuts i de 9-2 als 8. Temps mort demanat pel rival per aturar la lliçó d’handbol del Ribes. No ho van aconseguir però si van obrir la nostra defensa una mica. Resultat al descans 21-11. Excel·lent la porteria amb un 42% d’aturades.
La segona part ha començat igual, amb un Ribes amb molta força i al minut 7 el marcador era de 26-11. Aquesta diferència s’ha ampliat fins el 30-13 al minut 16 en el que han tornat a demanar temps mort. Luciano ha aprofitat per aturar el joc directe que s’estava fent i posar en pràctica jugades entrenades de cara als partits durs que vindran. Al començament no han sortit del tot bé però, amb retocs s’han aconseguit.  Resultat final de +18 (36-18).
Si a la primera part la porteria ha estat excel·lent, ha la segona encara ha estat millor. Hamza i Marc Casassas, dos grans porters.
La setmana vinent desplaçament a Cerdanyola. esperem.