Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 d’abril de 2016

16-04-16: CADET MASCULÍ vs LICEO FRANCES B


CH RIBES 35 – LICEU FRANCÈS B 28

Compromís absolut i victòria del cadet en pròpia pista en un partit lluitat intensament davant el Liceu Francès. Hora que convidava més a la retirada que no pas a engegar motors i, en canvi, implicació màxima i dos punts que els nois del Juanpe van deixar clar des del primer moment que no pretenien deixar escapar.

Amb un joc molt ben portat els ribetans assolien una diferència de 5 gols als 7 minuts de l’inici. Avantatge que es va mantenir fins al final, tot i que es va reduïr en alguns moments per la insistent pressió d’un rival que va posar les coses més difícils del que inicialment es podia esperar. Domini vermell en un partit on els locals van ser capaços d’anar corregint petites errades durant la primera part per acabar fent una segona completíssima. 18-13 al mig joc i després atac molt ràpid, passades amb exactitud que acabaven en llençaments precisos i molts contraatacs. Joc defensiu també a destacar amb una sòlida defensa que es mantenia ferma  davant el joc passiu no penalitzat del rival que semblava no tenir fi. 
Un Óscar brillant, més lluitador si cap que de costum. Un Diego encertadíssim amb 5 gols de 6 intents i un Eyob que va fer una increïble primera part. Grans passades també dels porters i, en general, tot un equip en ple entregat a fons. Amb tot, i com no podia ser d’una altra manera, desenllaç just amb un marcador que deixava un 35-28 final i també grans esperances pels propers partits després d’haver presenciat el joc d’un equip que va fregar la perfecció. L’ENHORABONA!!!!