Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 19 de març de 2016

19-03-16: CADET MASCULÍ vs CH SANT MIQUEL


CH RIBES 43 -  CH SANT MIQUEL 12

Donant un cop d’ull a la classificació i tenint present el partit d’anada, la victòria dels cadets d’aquest dissabte era gairebé obligada. Però tot i assolir l’objectiu merescudament i amb una àmplia diferència en el resultat a favor del conjunt ribetà, l’equip visitant va tenir també un protagonisme destacat. Les més sinceres felicitacions als 7 nois del Sant Miquel que sense possibilitat de canvis i amb el marcador constantment en contra van aguantar el tipus fins al final. 
D’altra banda, victòria que es van endur els locals per mèrit propi en un partit on els ribetans, en comptes de relaxar-se i caure en el parany de fer un joc confiat, van sortir a jugar amb prudència i concentració, ho van fer de la millor forma possible i van tenir el partit sota domini en tot moment.
Una primera meitat en la que el Ribes va fer un bon control en atac i en defensa i en la que es van poder veure bones intervencions per part dels nostres porters. Inici de la segona amb el marcador a 22-3, situació realment difícil pel Sant Miquel que, no obstant, va seguir jugant encara amb més convicció, deixant de banda el cansament i donant fe d’un gran esperit lluitador. El partit va seguir el mateix patró de joc i, donades les circumstàncies i ja cap al final, els locals van veure una clara oportunitat per a provar canvis en les posicions de joc d’alguns jugadors i per a posar en marxa alguna jugada improvisada.
En definitiva i més enllà del resultat, els uns pel seu esforç, els altres pel seu treball i tots plegats per l’esportivitat mostrada, tots dos equips van poder sentir-se satisfets  per la feina feta i els aplaudiments finals van ser unànims per a tothom.
Ara toca descansar i els cadets ho faran durant dues setmanes consecutives. A gaudir de les vacances!!!!!!!