Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 6 de febrer de 2016

6-02-16: CADET MASCULÍ VS SANT ANDREU-JESÚS MARIA
CH RIBES 25 – SANT ANDREU-JESÚS MARIA 26

Bon partit del cadet aquest dissabte contra el Sant Andreu-Jesús Maria : perdut en els darrers minuts però jugat a consciència per un Ribes que va estar espectacular i que va rebre forts i merescuts aplaudiments de la grada.

Un partit ben diferent al jugat en camp contrari en primera volta. Jugadors molt perduts aleshores als que el Jesús Maria va guanyar sobradament; un Ribes, el d’ara, molt millorat que ha après a jugar en equip i que dissabte ho va fer especialment bé. Jugadors molt compromesos que enceten aquesta segona fase implicats a fons.
Partit que els nois del Juanpe van portar amb avantatge durant tota la primera meitat. Jugadors, els del Jesús Maria que, malgrat la seva corpulència física, no aconseguien frenar el joc dels locals i que topaven, a més, amb una porteria defensada a mort pels jugadors i pels porters, amb un destacable Marc que dissabte va fer impressionants aturades.
Un partit que arribava a la mitja part amb resultat de 15-12 després d’una bona primera meitat dels dos equips que van mantenir un nivell de joc molt semblant durant els 60 minuts.
Partit en el que l’actitud i l’esforç del Ribes va anar a més en el segon temps tot i que el marcador comencés a moure’s en sentit contrari: atac i defensa que seguia funcionant al cent per cent en el joc col.lectiu però algunes errades individuals de llençament i algunes pèrdues de pilota van ajustar massa el marcador i van acabar passant factura. Primer empat a 21 just als 15 minuts del segon temps. Avançament del Ribes que tornava a recuperar l’avantatge desfent la igualtat però joc que va quedar ja molt equilibrat. De nou empat a 25 a falta de 4 minuts per acabar i final de molta tensió. A partir d’aquí joc més dur per part dels rivals en un intent desesperat de tallar el dels locals i desfer l’empat, un joc que va desembocar en contínues faltes cap als nostres jugadors. Finalment va arribar el que ja es temia: gol del Jesús Maria, el primer que els donava avantatge en el marcador i el que també els va donar la victòria. Una última jugada de falta obria una escletxa a l’esperança d’un possible empat, però al final no va poder ser i no quedava una altra que veure cóm s’escapava allò que haviem tingut tan a tocar.
Resultat final: 25-26 però sens dubte, res a lamentar. Per contra, felicitar molt i molt aquests jugadors que han perdut tan sols de marcador i que han sabut mantenir una actitud de campions fins a l’últim segon. És per això que dissabte, jugadors i tècnic van rebre els aplaudiments més sincers.