Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 27 de febrer de 2016

27-02-16: CADET MASCULÍ VS MORA LA NOVA


CH RIBES 25 – MÓRA LA NOVA 31


Una setmana més, i ja en van 5, els cadets de l’Handbol Ribes van haver d’afrontar de nou un partit molt complicat, aquest cop amb la dificultat afegida de tenir com a rivals jugadors juvenils del Móra la Nova que, òbviament, superaven en físic, potència i força els jugadors locals. Això i alguns desencerts van fer impossible la victòria, però no van ser inconvenients per aguantar partit i marcador força bé i durant força estona.

Equivalència de comptador durant gairebé tota la primera part malgrat les errades comeses pels nostres que, tot i posar-hi empeny, fracassaven en l’intent de connectar jugades acaparant un percentatge molt alt de pilotes perdudes. Tot i així, van poder inclinar la balança a favor en tres ocasions, però els imponents jugadors visitants trepitjaven fort. 


A 5  minuts de la mitja part un parcial de 0-6 a favor del Móra trencava l’empat i davant el poc esforç que aquests havien de fer tot i que només comptaven amb un canvi a la banqueta, s’intuïa ja que capgirar el marcador seria pràcticament impossible.


Segon temps, marcador a 14-20 i joc que els ribetans van portar una mica millor: part defensiva que donava resultats, bloquejant entrades per impedir avançar uns jugadors que no eren gens fàcils de frenar. També els porters van evitar uns quants gols, però el temps corria i es precipitaven llençaments llargs que es perdien a favor dels contrincants. Evidents signes de desgast físic començaven a afectar també als nostres nois que feien un sobreesforç per mantenir-se al nivell dels altres en un partit que va ser molt dur físicament . Sens dubte, una clara demostració de maduresa de l’equip que es resistia a deixar-se guanyar i que, davant la duresa del rival, no va cedir ni abandonar, aguantant i donant la cara tot el que va poder.
Resultat de 25-31 com a final d’un partit que, tenint en compte els condicionants, els nois del Juanpe van  resoldre prou dignament. Cal ara no perdre els ànims a l’espera de que arribin partits més fàcils amb rivals més assequibles per poder remuntar les posicions perdudes en un inici de segona volta complicat. 
A seguir treballant!!!