Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 21 de febrer de 2016

20-02-16: JUVENIL MASCULÍ VS VILANOVA I LA GELTRÚH Ribes Juvenil masculí 20 – Vilanova 20

Empat amb sabor a derrota.

Partit jugat amb el cor però, sense cap. Quan fas el 50% en llançaments (20 de 40), perds 22 pilotes, tens 4 exclusions i una vermella (igual que el rival) i desaprofites una avantatge de 4 gols en un resultat tant curt, es molt difícil guanyar el partit. Alguna cosa no s’ha fet bé.
Partit dur i amb moltes interrupcions com a l’anada. Ens vàrem adaptar al joc del rival i així no els podem superar. Hem de fer el nostre joc més tècnic i de combinacions. Encara que es va jugar bé en defensa (10-8) pel Ribes a la primera part, el joc d’atac es va basar en individualitats, no hi va haver joc d’equip.


A la segona part semblava que tot es posava bé a falta de 10 minuts pel final amb 19-15 al marcador però, un Vilanova molt motivat i un Ribes molt desencertat va fer que a falta de 2 minuts es posessin pel davant en tot el partit 19-20. Encara vàrem tenir opcions de guanyar en aquests 2 últims minuts. Gol de l’empat, recuperació de pilota i a l’última jugada passes dels nostres. No era el dia i punt .

Ara oblidar aquest patit i fer el joc que saben fer el nostres jugadors. Destacar l’actuació a la porteria per part de Marc i Hamza (amb gol inclòs) amb un 45% d’aturades cadascú. 
Proper partit a Rubí.