Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 13 de febrer de 2016

13-02-16: BCN SANTS UBAE VS CADET MASCULÍBCN SANTS UBAE 31 – CH RIBES 22

Relliscada del cadet masculí aquest dissabte en el partit jugat a casa del Sants Ubae. Novament es van repetir algunes errades en uns jugadors als que aquest cop els va mancar l’entrega necessària, sobre tot per jugar davant un equip situat en el quart lloc de la classificació i amb només 3 partits perduts fins al moment.

Protocol de joc semblant al de fa dues setmanes: inici bo, baixada de ritme amb errades que acceleren el marcador contrari i remuntada posterior amb la que s’aconsegueix congelar la diferència però no recuperar el partit.
Primera part amb 15 minuts inicials molt igualats. Bones jugades dels ribetans i un magnífic Francesc a la porteria auguraven un partit renyit i amb possibilitats. De seguida però, tot va canviar: minut 15 i parcial de 4-0 pels locals en 4 minuts de joc. A partir d’aquí el Ribes va perdre els papers i va començar a badar; joc que es va tornar molt passiu. Jugadors poc centrats, defensa que no defensava i molta descoordinació en atac. Pilotes perdudes i regalades a un equip que sí jugava al cent per cent. Penalts a favor que els nostres cadets tampoc aconseguien transformar i serioses dificultats per marcar algun gol que anés reduïnt diferències. Darrers 10 minuts del primer temps i de nou parcial de 7-2, desequilibri ja important i moment en el que el Ribes perdia clarament el partit.
Descans a 17-9,  marcador difícil de recuperar amb uns jugadors força apàtics que semblaven abandonar la causa.
Segona part de joc amb algun moment més brillant. Els ribetans hi van posar una mica més d’empeny i van poder escurçar a estones l’avantatge contrari. Jugadors, els del Sants Ubae, amb una defensa gairebé impenetrable i uns llençaments amb pocs errors de tir. Tot i així, els locals van tenir al seu favor tan sols una màxima diferència de 10 gols en el millor moment. Tres parcials de 5-5 , 5-5 i 4-3 van fer que el marcador  es  mogués ja per igual a dues bandes en uns 30 darrers minuts molt igualats. Malgrat tot, i com també va passar fa dues setmanes, massa tard per canviar res: el Sants Ubae no es va deixar agafar i l’avantatge aconseguit a la primera part li va donar la victòria amb un 31-22, resultat pràcticament idèntic al del partit d’anada.
En definitiva, un mal dia pel cadet masculí en un partit que esperem els serveixi per reflexionar sobre els errors i per tenir clar que cada minut de joc compta.  Dit això, fora el desànim  i a encarar amb ganes el proper partit que, sens dubte, anirà molt millor.