Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 6 de febrer de 2016

06-02-16: JUVENIL MASCULÍ VS CAMBRILSH Ribes Juvenil masculí 38 - Cambrils 17

Primer partit de la segona volta i molt semblant al de la primera. Victòria amplia contra un rival de la meitat-alta de la classificació.

Primera part molt intensa com ja es habitual, encert en atac i recuperacions amb la defensa pressionant. Resultat als 10 minuts, 9-3 pel Ribes i temps mort del rival. No va servir de res ja que, els nostres continuaven amb el seu bon joc i ampliant les diferències, 15-7 al minut 20 i 23-10 al descans. Inici de la segona part amb joc lent i feble en defensa. Ja es un problema habitual, partit resolt a la primera part i relaxació (sense voler) a la segona. Aquesta vegada només van ser 5 minuts, el rival tampoc exigia molt. Poc a poc es va anar augmentant la diferència, 34-15 al minut 13 i llavors, col·lapse total. Cinc minuts d’errors i pèrdues sense marcar cap dels dos equips i fins al final, parcial de 4-2 en 17 minuts pel resultat final de 38-17.
No ha estat un partit per recordar però, traient els minuts finals la gen s’ho ha passat bé a la grada amb bones jugades del Ribes.
Proper partit a Igualada, equip amb un nivell semblant al Cambrils.