Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 1 de febrer de 2016

31-01-2016: V EDICIÓ DEL TORNEIG DE SANT PAU


En l’edició d’enguany del Torneig de Sant Pau s’ha introduït un triangular en la categoria Infantil Femení que ha comptat amb la presencia de dos convidats el Sant Joan Despí i el CH Vilanova, mentre que en la categoria Infantil Masculí el trofeu s’ha disputat entre dos equips de casa formats del nombrós grup de jugadors d’aquesta categoria.

La tarda ha començat amb la victòria de les Ribetanes davant del Sant Joan Despí. Descans de la competició femenina per donar pas a la competició masculina on els equips han estat tant equilibrats que el partit ha acabat en empat i el trofeu s’ha hagut de decidir als penalts.

Continuava la tarda amb el partit que ha enfrontat el Sant Joan Despí amb el CH Vilanova. Partit molt disputat que s’ha acabat decantant per les vilanovines. Finalment, les Ribetanes lluitant fins l’últim minut tampoc han pogut superar a les del Vilanova. Així finalment el trofeu se l’ha endut l’equip de la capital del Garraf, seguides de l’equip del Ribes i finalment pel Sant Joan Despí.

Ha estat un Torneig molt equilibrat on la graderia ha pogut gaudir de l’handbol i de l’emoció que ofereix el seu joc.  Al final, entrega dels trofeus pels guanyadors de la mà del nostre president Francesc Torres i per acabar, una gran foto de família pel record d’aquesta V edició del nostre Torneig de la Festa Major d’hivern.