Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 1 de febrer de 2016

31-01-16: CADET MASCULÍ VS LA SALLE BONANOVARIBES 27- LA SALLE BONANOVA 36


Derrota del cadet masculí en el complicat partit de diumenge contra La Salle Bonanova. L’actitud, l’esforç i les ganes de lluita hi van ser presents però no n’hi va haver prou per aconseguir un resultat favorable.
Primers 10 minuts d’empat constant que animava a pensar que la victòria podia ser possible. Bona actitud de joc d’un Ribes que havia començat cobrint bé la porteria tot i fer un joc defensiu un xic massa tou com per  continuar frenant molt de temps més l’adversari. Joc ofensiu que també va donar inicials resultats però poc fluïd i ràpid, errors tots plegats que un equip com La Salle no va perdonar i va saber aprofitar. Avantatge per l’equip contrari en la segona meitat del primer temps que va ser determinant en el resultat final i el punt de partida d’un partit que semblava  complicar-se.  
12-19 a la mitja part i tornada a pista amb el ferm propòsit que això no passés.  Partit que no es va complicar, però que tampoc es va poder recuperar i no per manca d’intenció. Res a dir del joc dels locals que, amb excepció d’alguns jugadors que van donar mostres de rendir-se, va fer una bona segona meitat plantant cara a un dur i potent rival i aconseguint mantenir pràcticament intacta la diferència a favor de La Salle que aquests no van poder ampliar. Una segona part,doncs, més empatada que evidenciava el fet que alguns errors es paguen cars i que, en aquesta ocasió, els que van cometre els jugadors del Ribes durant la primera meitat van ser decisius per donar la victòria a l’equip contrari.
Resultat final de 27-36 en el darrer partit de la primera fase, però felicitacions per a uns nois que ho van intentar i que de ben segur ho continuaran fent. Ànims!!!!