Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 24 de gener de 2016

24-01-16: VILANOVA I LA G. VS CADET MASCULÍ

CH VILANOVA 21- CH RIBES 38 

Cinquena victòria consecutiva del cadet aquest diumenge a casa del Vilanova. Partit de circumstàncies semblants al de la setmana passada: força possibilitats d’èxit davant un rival que no havia de complicar massa les coses. Dinàmica de joc, però, que també tornava a repetir-se amb una primera part més fluixa que feia perillar el partit i, en canvi, un segon temps espectacular on els de Ribes es van distanciar ja de forma irrecuperable.
Marcador que l’equip ribetà va estrenar als 5 minuts de joc després de molts intents fallits de gol en un partit on, sense treure mèrit al porter contrari, els pals es van anar succeïnt repetitivament de forma un tant inquietant.  Bons atacs que no resultaven i alguns problemes centrats en defensa van donar com a resultat una primera part ajustadíssima fins al minut 22, quan arribava un parcial de 2-5 amb el que els nois del Juanpe anaven al descans lleugerament més tranquils amb un resultat a favor de 11-14.
Segona meitat mantenint el bon joc ofensiu i amb una defensa molt més compacta un cop corregits els errors anteriors: joc en equip que es posava en marxa, jugades més connectades en uns jugadors més atents que van trepitjar a fons l’accelerador i que van acaparar ja la resta del partit. Incontables pals que es continuaven repetint però que no van ser impediment per a que els nostres cadets, amb pràcticament la total posició de pilota i a força d’insistir, aconseguissin marcar 24 gols i endur-se un partit que no havia començat massa bé.
Resultat final de 21-38 amb el que el Ribes continua mantenint el seu lloc a la taula a l’espera del que pugui passar la propera setmana contra la Salle, potent equip al que caldrà fer front amb seguretat i ànims.
Moltes gràcies al David i al Roger de l’infantil que, com en altres ocasions, han tornat a reforçar la plantilla degut a algunes baixes i que han jugat molt i molt bé, com sempre fan.