Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 23 de gener de 2016

23-01-16: H PARDINYES VS CADET MASCULÍ


Lleida Pardinyes 22 - H Ribes Juvenil masculí 29

Partit més físic que tècnic però, bo en línies general s.
L'inici nova ser el desitjat .  Pèrdues  i errades en el llançament va fer que el rival es poses 3-0 en el marcador al minut 5. Poc a poc vàrem entrar en el partit, picant pedra (la defensa del Pardinyes era molt dura) i al minut 10 aconseguíem empatar 5-5.
 Partit net però, dur. Moltes faltes, joc travat i molta lluita. Després d'avantatges mínimes pels 2 equips,  minut 27 12-13 pel Ribes. D'aquí al final, amb la qualitat dels nostres jugadors, vàrem aconseguir la màxima diferència al descans 13-16 amb un gols d'Alex a l'últim segon.
Un altre cop, inici lent del Ribes i al minut 5 de la segona part el rival a un gol, 15-16. Més intensitat per part del 2 equips i de nou màxima avantatge del Ribes al minut 12, 17-21. Aquí es va acabar el partit, el rival va confondre intensitat amb agressivitat i va veure 2 targetes vermelles (merescudes) consecutives i 2 exclusions de 2 minut més. D'aquí al final, els nostres jugadors es van dedicar a jugar a handbol (que ho fan molt bé) fins el 22-29 final.
Només ens falta un partit per finalitzar la primera volta i continuem líders invictes.