Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 de gener de 2016

17-01-16: JUVENIL MASCULÍ VS LA SALLE MONTCADAH Ribes Juvenil masculí 33 – La Salle Montcada 31

Espectacular. La grada, el partit i el resultat.
Gran partit d’handbol per part dels dos equips, invictes en tota la lliga. Primera part de domini del Ribes i segona part domini de La Salle. Final a cara i creu i victòria i liderat en solitari pel Ribes.

Primers 5 minuts de tanteig amb més intensitat del Ribes i resultat de 3-2 favorable als nostres.  Aquesta intensitat va anar a més i va col·lapsar a La Salle fins al minut 15 (12-4) que va fer demanar temps mort al tècnic rival. Els nostres entraven per totes bandes en atac i en defensa, eren infranquejables i si alguna passava, la porteria s’encarregava d’aturar-ho. Gran inici del Ribes. Però, tot va canviar després del temps mort. La Salle ens va controlar els atacs i van trobar forats a la defensa. Això els hi va permetre retallar la diferència al descans fins el 18-12.
La segona part va començar a l'inrevés que la primera. La pressió era del  rival i nosaltres no estàvem encertats al llançament, 2 de 11 als 10 minuts (resultat 20-19) i 3 de 15 als 15 minuts, empat a 21. Primer i únic empat. Tornem a començar. 
Un quart d’hora  de tensió i de nervis  a on els nostres jugadors es van superar i van mantenir una avantatge entre 1 i3 gols fins a l’últim minut.
Destacar la gran esportivitat entre aquest dos gran equips i la animació d’una grada plena amb seguidors de Ribes i de Montcada. Un 10 a tots.
Propera sortida, complicada, a la pista del Lleida Pardinyes, tercer classificat.