Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 16 de gener de 2016

16-01-16: CADET MASCULÍ VS TARRAGONA


RIBES 33- TARRAGONA HC 22

A tres jornades de finalitzar la primera fase el cadet masculí tenia per davant una bona oportunitat per intentar seguir mantenint el lloc mig en la classificació. Dissabte  jugava a casa contra el Tarragona, partit menys compromès que en altres ocasions i equip situat en les darreres posicions, factor que no sempre és un avantatge.
Nivell de pressió menor i conseqüent baixada de guàrdia dels jugadors del Ribes en la primera part: errades defensives, pèrdues de pilota, llençaments mal col.locats i poca entesa entre jugadors en un joc d’equip molt fluix. Primera meitat igualadíssima que acabava amb un  9-8, avantatge de només un gol per l’equip ribetà del tot insuficient per cobrir les expectatives previstes. Segona part ben diferent després d’un descans que el Juanpe va aprofitar per intentar gestionar la situació i mirar de capgirar un partit que no s’havia de perdre. Un canvi important d’actitud i tot un seguit de parcials a favor van desequilibrar el marcador ja des del minut zero del segon temps i el partit quedava pràcticament decidit: més control, recuperació i  posició de pilota,  bona previsió de jugades, passades ben calculades en un joc força millorat que acabava amb resultat de 33-22 i que esborrava el desafortunat inici d’un partit que es va saber recuperar a la perfecció.
Mantejada final per l’Eyob i el Pere, dos jugadors als que companys i tècnic van voler reconèixer l’esforç i el bon joc que van ser capaços de fer. L’enhorabona!!
Ara toca esperar que els erros comesos no es repeteixin la propera setmana a casa del Vilanova i que aquests nois surtin amb la intenció  d’entregar-s’hi a fons des del començament.