Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 29 de desembre de 2015

19-12-2015: INFANTIL MASCULÍ (CONSELL) vs ESPARREGUERA


CHR IM 31-27 ESPARREGUERA

L’últim cap de setmana abans de les vacances de Nadal ens ha deixat dos grans partits per part de l’equip infantil masculí. El primer d’ells es jugava dissabte enfront un dels dos equips de l’Esparreguera, concretament amb el que encara no ens havíem trobat. L’objectiu era seguir posant a la pista el treball que s’està fent als entrenaments així com l’empenta habitual, que ens està portant a la consecució de bons resultats. 

En línies generals va resultar un partit molt intens per part d’ambdós equips. L’intercanvi de gols va ser un element constant al llarg dels 50 minuts i ni els ribetans ni els visitants van afluixar en cap moment en l’objectiu d’aconseguir portar la davantera al marcador. De fet, tot i completar un molt bon partit no va ser fins als últims 10 minuts on els nostres nois en una mostra de joc col•lectiu en atac i intensitat defensiva van aconseguir una renda de 4 gols que ja no deixarien fins al xiulet final. Resultat: 31-27.

Una setmana més volem felicitar l’equip ja que al igual que està fent des de l’inici de la competició, ens van oferir un gran partit. Vam poder veure com ho donaven tot a la pista, ensenyant-nos que el treball en equip es un dels trets mes destacats d’aquest equip i que quan ho porten a la pràctica l’handbol que podem veure es vistós, efectiu i molt divertit. L’únic punt “negatiu”, per buscar-ne algun, es que la defensa no va a estar al nivell d’altres setmanes i això es reflexa al resultat però no tapa el gran treball fet aquest cap de setmana. 

Bon Festes i bon handbol!!!