Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 19 de desembre de 2015

19-12-15: CADET MASCULÍ VS SAFA HORTA

CH RIBES 33 – SAFA-HORTA 27

Amb tan sols 10 efectius el cadet masculí es va enfrontar diumenge a un dels seus rivals més directes, el Safa-Horta.
Equip empatat a punts amb el cadet dirigit pel Juanpe i  amb el que, en principi, poder competir sense complicacions per aconseguir la vuitena posició, possibilitat però que semblava trontollar a la vista de l’escassa banqueta local.
De nou partit centrat en alguns canvis en la posició de joc d’alguns jugadors: l’Ivan repetia a l’extrem per segona setmana consecutiva i l’Eyob debutava en la mateixa posició. A la porteria el Kisku com a únic porter. Novetats també en el joc ofensiu amb un atac més ràpid que va provocar algunes errades probablement per la manca de costum.
No obstant, partit espectacular amb una primera part més ajustada però permanentment a favor del Ribes. Després del 17-15 amb que s’arribava a la mitja part els nois del Juanpe van seguir donant el millor de sí: ferma lluita per part de tots i cadascun dels jugadors i un dels millors jocs defensius mostrats fins al moment. Un Kisku imparable a la porteria i, en resum, un partit rodó que, després d’un parcial de 10-3 va donar la tranquil·litat definitiva per seguir jugar gaudint i fent gaudir l’afició. Al final, victòria merescudíssima per 33-27, el millor regal de celebració per al Diego en el seu aniversari, amb aixecada final dels companys en una felicitació conjunta.
Agraïr des d’aquí al David de l’equip infantil, que va doblar partit i va ser partícep també de l’èxit aconseguit i destacar, per damunt de tot, l’actitud mostrada, l’immillorable joc en equip d’aquests nois que ens han donat un últim partit del 2015 per recordar.