Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 13 de desembre de 2015

13-12-15: LICEU FRANCÈS B VS CADET MASCULÍ

LICEU FRANCÈS B 28-CHRIBES 32
Els cadets van aconseguir sumar dos punts més aquest diumenge després de guanyar a casa del Liceu Francès, equip que igualàvem en físic, potència i tècnica.


Algunes baixes a la banqueta i un equip al davant menys difícil que en altres ocasions van ser els detonants que el Juanpe va aprofitar per provar canvis en l’alineació de joc rotant els jugadors en les diferents posicions i canviant l’actitud i els objectius defensius. Incorporació com a jugadors de l’Ivan i el Kisku, dos dels tres porters habituals que defensivament van estar brillants i que van marcar un gol de penalt cadascú i el primer un golàs des de l’extrem. Primera part amb resultat de només 3 gols a favor del Liceu tot i l’experimentació portada a terme. Descans i moment per reajustar alineació i reprendre posicions inicials, mantenint l’Ivan a l’extrem, per jugar una segona part amb intenció d’agafar les regnes del partit. En 7 minuts el Ribes va aconseguir un parcial de 8-1 i a partir d’aquí  va anar per davant en tot moment. El partit, força renyit per les circumstàncies i molt lluitat per tots dos equips, va acabar amb un resultat  de 28-32 a favor de l’equip ribetà.


Satisfacció generalitzada a la banqueta per la feina feta en un partit ple de situacions inèdites, que portades des del seny i la responsabilitat, va permetre als jugadors experimentar el joc des d’una perspectiva diferent, buscant sempre i per sobre de tot allò que ens pot fer millors. Felicitats a tots!!!!!