Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 12 de desembre de 2015

12-12-15: SANT PEDOR VS INFANTIL MASCULÍ "Federació"

Sant Pedor 17 – 28 CHR IM

Després de l’aturada pel pont de la constitució l’equip infantil masculí tornava a la competició i ens desplaçàvem fins a Sant Pedor per enfrontar-nos a un equip que, tot i la “teòrica” diferència de nivell i el domini al llarg de tot el partit per part nostra, ens va fer esforçar-nos de valent per aconseguir una victòria que, si els ribetans haguessin sortit amb l’actitud a la que ens tenen acostumats, hauria resultat clara pels visitants.


Va ser un partit amb dues parts molt diferenciades. Una primera part on els nois del infantil van veure als jugadors rivals i van pensar que podrien guanyar sense “baixar-se de l’autobús”. Un joc poc intens que ens deixava atacs poc efectius, aconseguint que els seu porter aturés llançaments que en altres condicions serien gol i una defensa sense contundència els rivals passaven sense dificultat a través dels nostres jugadors. Durant el temps de descans sembla que els nostres van saber reflexionar i la segona part va ser totalment oposada a la primera. Vam poder veure a la pista l’actitud a la que els ribetans ens tenen acostumats, molta entrega del començament de la part, un defensa que, encara que en alguns moments no va estar a l’alçada, va resultar contundent i un joc col·lectiu ràpid que ens va deixar jugades de combinació molt vistoses. El domini per part dels jugadors de l’infantil va ser superior i això es va reflexar en el marcador final: 17-28.

No podem quedar totalment satisfets amb aquest partit i no es pel resultat sinó per el que va passar a la pista. A pesar d’això felicitem a l’equip perquè va saber corregir el problema a temps i va fer una molt bona segona part. Partits com els de dissabte ens demostren que es necessari  no refiar-se i que es mantingui l’entrega a la pista, ja que això permetrà que no ens enduguem ensurts davant rivals davant dels que hauríem de demostrar la nostra superioritat sense tants problemes.

BON HANDBOL!!!