Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 12 de desembre de 2015

12-12-15: ÒDENA VS INFANTIL MASCULÍ "Consell"

Òdena 26 – 32 CHR IM
Després de l’aturada pel pont de la constitució l’equip infantil masculí tornava aquest dissabte a la competició i en aquesta ocasió ens tocava desplaçar-nos fins a Òdena per enfrontar-nos a un equip que, tot i el domini al llarg de tot el partit per part nostra, ens va fer esforçar-nos de valent per aconseguir la victòria.


En línies generals va ser un partit com els que els nois del infantil ens tenen acostumats, molta entrega des de bon començament, un defensa que, encara que en alguns moments no va estar a l’alçada, va resultar contundent i un joc col·lectiu ràpid que ens va deixar jugades de combinació molt vistoses. Els rivals també van posar una gran entrega a la pista però això no va ser suficient per aturar l’empenta dels nostres nois que, un cop més, demostraven que quan s’hi posen són capaços d’oferir un molt bon rendiment i un handbol molt efectiu. Resultat final: 26-32.

Felicitem una setmana més a l’equip i volem animar-los a continuar en aquesta línia. Partits com els de dissabte els hi demostren que es necessari que es mantingui l’esforç i l’entrega a la pista, ja que això permetrà que el ritme no baixi i es pugui continuar obtenint victòries tant importants com la d’aquest dissabte. Per últim felicitar al nostre porter en Carles, que va tenir una gran actuació després de tornar d’una lesió i enviar ànims al Manel, que es va lesionar divendres i esperem que es recuperi el mes aviat possible.

BON HANDBOL!!!